Aften

Menukort

Aften

På UBN er der stor respekt og kærlighed til mad og råvarer. Vi elsker mad, lige som dig. Råvarerne skal have lov til at tale for sig selv. Der er fokus på tilberedning af hver enkelt element på en ret.

Vi er omhyggelige og leverer altid vores bedste. Vores madstil er international men med fokus på den danske sæson og danske råvarer.

Maden er lavet i UBN stil: enkelt, tilberedt til perfektion og smukt anrettet.

Chef’s Menu – 3 retter

Chef's menu

Vitello Tonnato
Steak af frisk tun og rosastegt kalvemørbrad. Serveret på en klassisk tuncreme med saltbagte kapers

Kalvemørbrad med morkelglace
Estragonpocheret kalvemørbrad, smørstegt brissel, pastinakpuré, friske kantareller & morkelsauce

Crème Brûlée
Klassisk Créme Brülée med hjemmelavet havsalt karamelis samt kys

Tre retter kr. 295,-

Madentusiasten – 3 retter

Madentusiasten

Laks
Friskfanget norsk laks marineret med ingefær og rødbede. Serveres med wasabimayo, hjemmerørt syrnet fløde & frisée salat

Svinebryst
Confiteret svinebryst og møre grisekæber langtidsbraiseret i mørk øl. Serveres med dampet spidskål & timiansky

Tiramisu Mamma
Klassisk som den italienske mamma laver den

Tre retter kr. 235,-

Forretter

Forretter

 

Klassiske hovedretter

Klassiske hovedretter

 

 

Vegetarretter

Vegetarretter

Burgers

Burgers

Snacks

Snacks

 

Salater

Salater

Pasta

Pasta

Stenovns Pizza

Stenovns pizza

Steaks

Steaks

US GREATER OMAHA

For den seriøse kødelsker har vi nogle af verdens bedste steaks fra USA. De stammer fra Nebraska. Kvægene er nøje udvalgt, primært af racen Hereford. De går ude i det fri og bliver majsfodret, hvilket medvirker til en uovertruffen mørhed og smag.

cow_chart
For de små

For de små

GÆLDER FOR BØRN TIL OG MED 10 ÅR

Desserter/Ost

Desserter/ost