Aften

Menukort

Aften

På UBN er der stor respekt og kærlighed til mad og råvarer. Vi elsker mad, lige som dig. Råvarerne skal have lov til at tale for sig selv. Der er fokus på tilberedning af hver enkelt element på en ret.

Vi er omhyggelige og leverer altid vores bedste. Vores madstil er international men med fokus på den danske sæson og danske råvarer.

Maden er lavet i UBN stil: enkelt, tilberedt til perfektion og smukt anrettet.

Chef’s Menu – 3 retter

Chef's menu

Forret
Cremet jordskokkesuppe med ristede kammuslinger & tern af æbler samt sprøde chips

Hovedret
Pocheret kalvemørbrad i kraftigt kalvesky, Pastinakpuré, smørstegte svampe samt lys peberrodsflødesauce

Dessert
Lun chokolade fondant medfrugt coulis & hjemmelavet vaniljeiscreme

Tre retter kr. 295,-

Madentusiasten – 3 retter

Madentusiasten

Forret
Pocheret æg, friskfanget norsk laks rimmet med spinat & friskrevet trøffel

Hovedret
Langtids braiseret lammeskank med kartoffel/selleri mos, glaserede Skalotteløg & timianglace

Dessert
Vanilje PannaCotta med passionsfrugtcoulis, bagt citronskal & hjemmelavet citronsorbet

Tre retter kr. 235,-

Forretter

Forretter

 

Klassiske hovedretter

Klassiske hovedretter

 

Vegetarretter

Vegetarretter

Burgers

Burgers

Snacks

Snacks

 

Salater

Salater

Pasta

Pasta

Stenovns Pizza

Stenovns pizza

Steaks

Steaks

US GREATER OMAHA

For den seriøse kødelsker har vi nogle af verdens bedste steaks. De stammer fra Nebraska. Kvægende er nøje udvalgt, primært af racen Hereford. De går ude i det fri og bliver majsfodret, hvilket medvirker til en uovertruffen mørhed og smag.

cow_chart
For de små

For de små

GÆLDER FOR BØRN TIL OG MED 10 ÅR

Desserter/Ost

Desserter/ost