Aften

Menukort

Aften

På UBN er der stor respekt og kærlighed til mad og råvarer. Vi elsker mad, lige som dig. Råvarerne skal have lov til at tale for sig selv. Der er fokus på tilberedning af hver enkelt element på en ret.

Vi er omhyggelige og leverer altid vores bedste. Vores madstil er international men med fokus på den danske sæson og danske råvarer.

Maden er lavet i UBN stil: enkelt, tilberedt til perfektion og smukt anrettet.

Chef’s Menu – 3 retter

Chef's menu

Forret
Cremet jordskokke suppe med stegt kammuslinger brunet smør & jordskokke chips

Hovedret
Estragon pocheret kalvemørbrad med pastinakpure, glaseret pastinakker og morkel glace

Dessert
Chokolade fondant med brombær coulis og vanilje is creme

Tre retter kr. 295,-

Madentusiasten – 3 retter

Madentusiasten

Forret
Let røget vildtfilet med syrnet fløde, persille olie og tyttebær mayonnaise samt skorzonerods chips

Hovedret
Langtids braiseret lammeskank med kartoffel/selleri mos, brombær og timian/citron glace

Dessert
Vanilje syltede pære med chokolade is creme

Tre retter kr. 255,-

Forretter

Forretter

 

Klassiske hovedretter

Klassiske hovedretter

 

Vegetarretter

Vegetarretter

Burgers

Burgers

Snacks

Snacks

 

Salater

Salater

Pasta

Pasta

Stenovns Pizza

Stenovns pizza

Steaks

Steaks

US GREATER OMAHA

For den seriøse kødelsker har vi nogle af verdens bedste steaks. De stammer fra Nebraska. Kvægende er nøje udvalgt, primært af racen Hereford. De går ude i det fri og bliver majsfodret, hvilket medvirker til en uovertruffen mørhed og smag.

cow_chart
For de små

For de små

GÆLDER FOR BØRN TIL OG MED 10 ÅR

Desserter/Ost

Desserter/ost