Skal du holde fest?

Hold jeres næste arrangement

hos UBN

I historiske lokaler med højt eller lavt til loftet og central beliggenhed midt i Odense centrum tilbyder vi spændende rammer til jeres arrangement. Hos UBN er det nemt at invitere gæster – både for private og for virksomheder – fra 20 til 120 personer. Uanset om der er tale om receptioner, jubilæer, kurser og firmafester eller bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, sørger vi for at arrangementet bliver en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarerne af høj kvalitet. vi er leveringsdygtige i gode vine og spændende cocktails. og vores professionelle personale sikrer, at arrangementet lever op til forventningerne. Dekoration eller andet, kan vi også være behjælpelige med.

Vores selskabsmenu kan bruges som inspiration til jeres arrangement. Menuen bliver sammensat i tæt dialog med vores køkkenchef og restaurantchef.

Selskabsmenu (fra 20 personer)

VORES ANBEFALING

Husets velkomstdrink

3 retters gourmet festmiddag

Husets vine samt dessertvin under middagen

Kaffe / the og sødt

Kr. 695,- pr. person ( Min. 20 personer )

BRUNCH Arrangement

På fødselsdage eller andre festlige mærkedage kan vi også tilbyde en utraditionelt brunchbuffet, eller måske lækker tapas & drinks!

Særarrangementer er meget velkommende, og vi elsker udfordringer. Mulighederne er mange, og vi står klar med hjertet på rette sted.

BRUNCHBUFFET

kl. 10:00 – 15:00 Min. 20 couverter

Pris pr. person. fra kr. 249,-

inkl. Appelsin juice, Æble juice, kaffe & te

Pris pr. person fra 299,-

Inkl. Mousserende vin, Appelsin juice, æble juice, kaffe & te

TAPAS Arrangement

TAPASBUFFET

Kl. 12:00 – 17:00 Min. 20 couverter

Indhent tilbud og forslag

Vi byder gerne velkommen til et møde samt en rundvisning af huset.

Kontakt os for mere information på odense@ubnone.dk.