Cocktailbar

The Cocktailbar

TCB-logo-small

Hos UBN har vi i baren sandsynligvis Fyens største spiritusudvalg. Vores team af kompetente bartendere står klar med mere end 300 forskellige slags spiritus, til at give dig en cocktail oplevelse.

Vores cocktail bar kalder vi TCB (The Cocktail Bar). Vores ambition er at give gæsten en oplevelse som man ikke finder andre steder i Odense. Om du er til surt, sødt eller stærkt kan vi lave det til dig.

Vi tager kunsten at lave gode drinks seriøst uden at gøre det for nørdet. Vi arbejder kun med de bedste spiritusser og altid med frisk frugt i drinksene og som garnish.

Vi skelner tydeligt mellem sjusser, drinks og cocktails.

Sjusser = Spiritus + mixer (sodavand/juice)

Drinks = Spiritus + mixer (sodavand/juice) samt evt. likør, sirup, frisk frugt el. anden ingrediens

Cocktail = Til forskel fra sjusser og drinks er en cocktail stort set altid shaket. Den består som udgangspunkt af 6 cl. Spiritus shaket med juice, likør, sirup, frisk frugt.

Alene når vi taler gin har vi mere en 70 forskellige varianter som man kan gå på opdagelse i. Om man er til en god gin tonic eller som spiritus i en cocktail er mulighederne mange. Vi har også et stort udvalg af bourbon, vodka, rum og al verdens andre spiritusser.

Hele barteamet er lært op til at have et højt niveau af viden om de forskellige spiritusser og likører. De kan svarer på et hvert spørgsmål der må være omkring drinksene.

Vi kan lide at “kreere” en cocktail til den enkelte gæst for at kunne give den bedste oplevelse. Vi er heller ikke bange for at udfordre gæsterne til at prøve noget nyt og spændende. Cocktails kan være før maden, under maden eller efter maden.

Vi har i forbindelse med erhvervs arrangementer, polterabender, fødselsdage osv. afholdt forskellige spiritus smagninger og cocktailkurser. Ønsker du at arrangere dette kan du kontakte os på odense@ubnone.dk Vi sammensætter og bygger gerne en smagning/kursus op efter dit ønske.

Om det er en smagning hvor vi smager en variant af spiritus og udforsker hvordan den har udviklet sig op gennem historien eller et cocktailkursus, hvor man kan få lov at komme bag baren og lære et par gode fif, så har vi de helt rigtige rammer.

Se vores cocktailkort

TCB-logo-drinkskort