Kaffe med omtankeKaffe med

omtankeHos UBN Coffee giver vi altid gæsterne en ekstra god kaffeoplevelse, og derfor er der altid fokus på detaljerne og kvalitet er i højsæde.

VI GÅR OP I VORES KAFFE

Men også i Fairtrade og Økologi. Vi har derfor nøjsomt udvalgt to bønner som vi arbejder med. 

ENZO ORGANIC DARK

Bønnerne er fra Chiapas regionen i Mexico og er dyrket i ca. 1.400 meters højde, hvilket forlænger modningsperioden og sikrer en virkelig fuldendt smag. Syren er genkendelig, men er dæmpet en kende gennem den relativt mørke ristning. Espressoen har en velafbalanceret smag med en solid fylde, hvor kaffens fantastiske syre gør det til en unik smagsoplevelse. En espresso fra den øverste økologiske hylde.

ENZO DARK GUATEMALA

Denne udsøgte Single Origin espresso, er en blend af bønner fra farmen ”Finca Dolores Hidalgo” i San Marcos og udvalgte bønner fra Antigua i Guatemala. Du vil elske denne intense espresso og dens komplekse aroma af kakao og milde urter. Espressoen har en flot fed crema og nogle delikate smagsnuancer af karamel, mandler, kanel og kakao. Kort sagt – en fantastisk intens og delikat espresso. 

UBN er derfor et oplagte sted, hvis du vil sidde med din computer og arbejde over en lille kop espresso, eller nyde en cafe latte med vennerne, eller bare vil have en god kop kaffe med på farten.

Rigtig god fornøjelse!